MARKTPLEIN 40-45

Markt Plein ’40-’45  is al meer dan 55 jaar een begrip in Amsterdam.

Het plein heeft zijn naam te danken aan het Carillon. Dit is een oorlogsmonument  die elk uur een prachtig lied speelt, om ons er aan te herinneren dat saamhorigheid ontzettend belangrijk is.

En die sfeer proef je op de markt! Het is een ontmoetingsplaats geworden voor jong en oud dankzij de warme Oosterse sfeer.

Op deze markt is er voor ieder wat wils. Of u nou op zoek bent naar een nieuw paar schoenen voor uw kinderen,  of een prachtige traditionele Islamitische kleding. Op deze markt is er zoveel aanbod dat u nooit met lege handen naar huis zal gaan.

Ook aan uw dagelijkse boodschappen is er gedacht. Alleen al de prachtige uitstalling van de groenteboeren is genoeg om het water in de mond te laten lopen. Geniet van de exotische geuren van vers gemalen kruiden, die u weer perfect kunt combineren met de heerlijke verse vis van de visboer. Al trek gekregen van al dat lekkers? Ook voor een lekker tussendoortje is er zoveel aanbod, dat u het moeilijk zult vinden om te moeten kiezen.

Dagelijks staan er tot wel 140 kramen met een gevarieerd aanbod voor elke portemonnee.
En als u de markt dan helemaal heeft gezien, is er direct aan de markt nog een veelzijdig winkelcentrum waar u naar hartenlust kunt verder winkelen. Parkeren in dit winkelcentrum kost u maar € 1,50 voor de eerste 3 uur.

U loopt zo van de markt de Tanger binnen waar ze een groot aanbod hebben aan Halal producten of ga koopjes jagen bij één van de grootste Actions van Nederland.

Wij hebben ook een aantal keren per jaar een zondags markt, braderieën en wordt er regelmatig leuke dingen georganiseerd voor kinderen en volwassenen.

Wij zien u heel graag op ons gezellige Plein ’40-’45!

Uw dagelijkse markt!

PLEIN 40-45

1063 KR Amsterdam

IEDERE

dinsdag t/m zaterdag

OPENINGSTIJDEN

9:00 – 17:00